diumenge, de setembre 20, 2009

Déu guareix cinc hèrnies al General bolivarià, Gustavo Rangel Briceño"El Ministro Impresionable del Poder Popular Para La Defensa Gral. Gustavo Rangel Briceño por fin deja el sufrimiento de espalda que lo agobia por su arduo trabajo. El Señor Jesús Cristo lo tocó y lo sanó. TOCALOOOÓ! TOCALOOOOOÓ!
Nótese los efectos sonoros que hace la batería en el momento que el señor toma su espíritu. Amennnnn.!"


Us he posat aquest vídeo perquè veieu quines són les conseqüències de la colonització espanyola per aquells pobles que han rebut la visita de les tropes castellanes.
Basicament: saqueig de les riqueses, anihilació de les cultures autoctones, sotmetiment dels pobles i genocidi i extermini dels indigenes. A canvi, com podeu comprovar en el vídeo, l'herència castellana-espanyola ha estat el fanatisme religiós, els régims dictatorials, el fanatisme, la incultura i la misèria en tots els seus nivells?.

Sería tenir seny, ser prudent, que els catalans veiessim com a cosa natural i positiva continuar sent colònia espanyola?, ens porta algun benefici?,cap!, ens porta problemes i inconvenients?, tots!. Conclusió: apa, siau !!!

"Nunca fue la nuestra lengua de imposición,sino de encuentro;a nadie se le obligó nunca a hablar en castellano:fueron los pueblos más diversos quienes hicieron suyos, por voluntad libérrima, el idioma de Cervantes".

D.Juan Carlos I de Borbón, rei dels castellans