diumenge, de juny 05, 2005

La meva dentista m´ha ofès i ademés, a la sala d'espera, només té l'Hola, la Telva i no se qué de la Familia cristiana...


. Posted by Hello

Jo sempre pago la dentista, però l'últim dia havia de pagar 100 euros hi vaig dir a la imfermera-recepcionista-obreportes i despenja-telèfons: "ja passaré a pagar demà o demà-passat".
Al segon dia em truquen recordant-me que havia de passar a pagar, vaig pensar: "de que van aquestes urraques, fa temps que hi vaig , sempre he pagat, trobo de mal gust aquesta trucada". No hi vaig passar, vaig dir-me: "ara us espereu". Doncs ara em truquen cada dia, com si fossin del servei de morosos del Banc de Sabadell i jo l'insolvent més gran i abjecte de la comarca del Vallès.
Ara me picat i penso que si vaig a pagar ràpid es com rebaixar-me. Ademés he anat agafant mania a la dentista. Es de l'Opus. Sempre em fa esperar una hora en aquella merda de sala "decorada" amb reproduccions d'un pintor que preten ser modern i es senzillament tonto, a la taula de les revistes només tenen l'Hola, el Telva i una revisteta sobre la Familia Cristiana i per més inri de mesos i setmanes atrasades i jo es que ja ho sé que es va morir la Lola Flors, sabeu?. També te jocs infantils a una tauleta, però són per a nens fins a tres anys i per més grans hi ha allò dels "palillos chinos" i jo passo de jugar-hi. Si vols mirar per la finestra, no pots. Ha posat una cortina d´aquelles dures, de les que s´obren de dalt a baix i si vull mirar la Rambla és impossible...i m'avorreixo molt.
Això no es tot, m´ha posat una funda més grossa que l´altre dent i el color no lliga, tampoc. Si és daltònica que no faci de dentista i tampoc costa gaire distingir una cosa més grossa d´una de més petita. Tots els nens ho saben distingir, però ella no.

Qué faig ?:

1- Em rebaixo i dilluns vaig a pagar, com un ésser servil, i no hi torno més?.
2- La faig esperar una mica més i vaig a pagar més endavant i no hi torno més?.
3- Truco i els hi dic: "sou unes víbores, les vostres revistes són una merda i passo de llegir l'Hola i la Telva i d'esperarme una hora cada vegada, més avorrit que un all, i si voleu cobrar passeu per casa el primer dilluns de cada mes entre 10 i 12", i no em deixen tornar més?. Pensem....

Seguiment dels fets:

Ha trucat a les 14'30 d'avui,dilluns. Com que estava dinant he resumit molt:
Infermera- Quico, truco de part de la Doctora Cuvellas per recordarte que has de passar a pagar 100 euros....
Jo- Jo no em penso moure, si de cas veniu vosaltres...
Infermera- No, no, ets tu que has de venir.
Jo- Apa deu!- i he penjat, les croquetes m´esperaven totes ben posadetes al plat, amb el capet reposant sobre l'enciam belga i un parell de tomaquets que li feien de baranes. Una capeta d´olivada ben negra, escampada a una banda del plat, feia com d´alfombreta, com si diguessim.



Qué faig? (ampliació)

4- Degut a la telefonada que us he explicat, ara ens trobem que ella no vol venir a cobrar a casa meva i que jo no penso anar a pagar a casa seva. Podriem, doncs, considerar la possibilitat de citar-nos al Frankfurt Cremat, a mig camí entre on jo visc i on té la consulta ella?.

45 comentaris:

Anònim ha dit...

Tristany, jo de tu, tornaria a la dentista, li robaria l'Hola i el Telva (t'els guardes a sota de la roba i desprès vas a la recepcionista-infermera,etc. i li dius que ara tornes perquè t'has deixat la truita i el mòbil al cotxe). Desprès ja no tornes i et vas a vendre les revistes al "barrio chino". Amb els diners que hi guanyis te'n vas a la Caixa i obres un compte a nom de la dentista i l'ingresses un cèntim d'euro al mes, així no et podran processar per "moroso". Crec que és la solució més adecuada.

Jo també tenia un dentista que ja li tenia mania i era d'allò més "pessetero" i es feia el boig si alguna feina no li quedava bé. Tenia por a canviar desprès de molts anys. Vaig conéixer més tard un dentista "d'un parell de collons" colombià que treballa de meravella i és jove, super atent, simpàtic, i no va per la pela ni de lluny. Estic super content i tot m'ho fa super bé. Val la pena canviar de dentista.

"El que avisa no es traidor"

Suyo afectísimo,

Anònim ha dit...

ai, ai, paga-li ràpid. amb els obrers, com menys tractes hagis de tenir, millor. si li pagues, ja no et trucarà més, no? tot i que potser qui l'hauria d'amenaçar ets tu i hauries d'anar perquè et canviés la funda i te'n posés una com cal (ella deu dir "com déu mana", és clar). i sense pagar ni un cèntim extra, això sí.
si vols dentistes, els meus són uns angelets (i n'hi ha un que és com els que vas posar... :P)

Xavier ha dit...

Jo li pagaria amb un taló a 90 dies, que hagués d'estar tot aquest temps amb els diners davant dels morros sense poder fer-los efectius.

Una altra solució és pagar-li només 30 Euros a la dentista, i li expliques que els 70 Euros restants ja els faràs arribar a l'Opus tu directament, ella els hagués hagut de donar igualment, no?.

Viatger ha dit...

Millor la tercera opció, canvia de dentista ja , i que et vingui a cobrar a casa!

Mal assumpte el tema dentistes ,eh!!

El Viatger

Giorgio Grappa ha dit...

Què tal la quarta opció?:

4 - Li pagues en espècie: li compres un marc pel valor total de la factura i li hi emmarques el jurament hipocràtic, que el deu de tindre una mica oblidat.

:)

Anònim ha dit...

La tercera opció és la millor!!!!! O podries, amb tota la cara, a demanar una altra visita i fer-te l' orni amb lo dels 100 euros. xDD

Anònim ha dit...

Tristany, un dia et convidaré a casa perque em facis el dinar! Quan parles de menjar se'm fa la boca aigua amb els plats que et prepares!
Ah! Parlavem de dentistes? Doncs jo li faria una transferència bancaria, és més comode que tornar-hi i, a més, canviaria de dentista.
El meu té la sala d'espera que sembla un quiosc de tantes revistes com hi ha, a part dels diaris del dia. I si en vols més, doncs dir-te que el senyor està per sucar-hi pa. Des de que vaig amb ell que no em fa gens de pal anar al dentista i m'encanta que em toqui la cara, em fiqui els dits a la boca... Ai! Que m'estic posant...!!!

Vicente Torres ha dit...

Tristany, haz lo que quieras. Pero, pero creo que lo mejor es pagar y no volver.

Quico Ventalló ha dit...

Itaca, m´has donat una idea, però em sembla que seria millor arrancar les tapes de l´Hola i a dins posar-hi l'Interviu, el Penthouse o el Play Boy i amb les tapes de la Telva posar-hi la revista de la CNT :)

Quico Ventalló ha dit...

Elisenda, millor que no em canvii la funda, té una tendencia irreprimible a fer les coses cada vegada més grosses i corro el perill de acabar amb el ullals d´un elefant.
Referent al tema dels teus dentistes, interessa?. Són aquells que em vas dir que et donaven hora a la nit i que hi passaves tanta estona i que les butaques eren tant còmodes??? :)

Quico Ventalló ha dit...

Godot, bona idea!!!, i si ademés li regalo una caixeta de preservatius???

Quico Ventalló ha dit...

Ulisses, això de que vingui a cobrar a casa li he dit aquesta tarda...
Vindré a veure (i llegir) el teu blog, no et conixia :)

Quico Ventalló ha dit...

Giorgio, ben pensat!
i també li enmarcaré una carta de colors i una colecció de regles :)

Quico Ventalló ha dit...

Esteve, allà no hi torno pas ehhh :)Aniré al dentista de l´Elisenda de Montcada.

Quico Ventalló ha dit...

Frederic, el teu dentista está per allà Figueres, a una plana riallera, vora els serrats i arran del mar?...doncs em cau lluny :(
Però una cosa, el teu dentista et posa el s dits a la boca???. No sé ehhhh. :)

Quico Ventalló ha dit...

Vicente Torres, benvingut!!!, ací també es casa teva ;)
I encara que políticament pensem diferent, en els temes "humans" podem compartir converses i opinions. Entens el valencià-català-balear, oi?. Ja anirem parlant :)

Quico Ventalló ha dit...

Vicente Torres, no puc anar a la dentista perquè li he penjat el telefon, més o menys :)

Anònim ha dit...

Tristany, mentre et decideixes amb això de la dentista, mira quins entremesos m'han sortit:



Batec que t’esmunys pels contorns d’un àpat,
obertura que tempteja raons,
fum de festa, inici de lliçons,
fes pa, fes vi, digues un nom i escapa’t.

Tu que encetes l’espectacle d’olors
que apuntes lluny, a cavall del migdia,
embriaguesa de flames, colors
que esdevindran ametlla i ratafia.

No desmereixes en aquest viatge
gust de platja, busques del no i del sí,
somni d’àngels, pa de noces, confí,
joc diàfan de sal i de paisatge.


Apa, bon profit! ;)

Anònim ha dit...

Podries menjar-te unes galetes Oreo, no et rentes les fents i la vas a veure; li dius q no penses pagar pq després de les visites havia estat tant inútil de no veure les dents curcades q teníes i mira com estaves ara! Li dius que per culpa seva hauràs de possar-te fundes a tots els queixals, si és que el nou dentista imaginari no desideix arrencar-les totes! jejeje

Li expliques el cuento i l'amenaces amb denunciar-la per negligència jejejeje!

(tot això ha sorgit del meu esmorzar :p!)

Un petoneeeeet!

Anònim ha dit...

quan vulguis et passo el telèfon :) jo hi he d'anar aviat, i en tinc unes ganes... :p

Anònim ha dit...

Ni tornar ni pagar. Dentista nou!

Anònim ha dit...

Bé, lo dels dits a la boca era una forma de parlar, una mica de fantasia. Per cert, no està a Figueres, està a Girona, t'estalvies 40 km.

Quico Ventalló ha dit...

Begonya, t'ha sortit molt brillant aquest inici de cantic entre plat i plat :)
Et vaig deixar un comentari al vostre blog, sobre el tema dels entremesos, però no apareixia... :(

Quico Ventalló ha dit...

Lluneta, com són les galetes Oreo?, porten xocolata o cosetes de colors?, demà miraré aviam si en veig al super... merci per la idea ;)

Quico Ventalló ha dit...

Elisenda, si hi vaig darrera teu trobaré terra cremada :)))

Quico Ventalló ha dit...

Bascombe, ara estem en un impas, no está clar qui ha de moure fitxa. No m´estranyaria que contraataqués enviant-me algú del clero com a mitjancer :)

Quico Ventalló ha dit...

Frederic, millor Girona eh, es que no tinc clar que Figueres sigui maco i ademés trobo que el Museu Dalí té una retirada amb allò dels automates del Tibidabo, el trobo com ròneg, polsós i xabacà. Penso que en Dalí era un creador de posters, com n'hi ha 200.000 més al món.

Anònim ha dit...

Les galetes oreo són negres jejeje! Aquí està la gràcia ;)! I estan bones, tasta-les! jejeje

Bon profit i un petoneet!

Quico Ventalló ha dit...

Lluneta, per cert, veus aquell que toca la guitarra davant casa meva?, t'has fixat que només sap una cançó?, em té agobiadíssim!!!

ha dit...

Inverteix el que deus en revistes noves, i li regales.

despi_na ha dit...

ja ja ja ja ja (com sempre), Vosaltres aneu escrivint que els altres ho llegim.

Quico Ventalló ha dit...

Saravá, no li compro res, no, perquè com no hi tornaré ja no cal :)

Quico Ventalló ha dit...

Despi_na, he clikat i veig que tens dos blogs "repes", però buits :)
I podries posar alguna cosa, ni que fossin fotos home/dona.

ha dit...

No siguis rata, tio.

Quico Ventalló ha dit...

Saravá, 100 euros de revistes són moltes revistes ehhhh

Anònim ha dit...

Jo li aniria amb un "cuentu de la llagrimeta" i em sembla que tu ho faries de conya: em vestiria el més llardós, pobre i brut que tingués, li deixaria anar qualsevol excusa mig creïble (que si em fan falta adobs per les tomaqueres o se n'aniran a l'altre barri, que si he de reconstruir un formiguer inundat, que si m'acaba de caure el sostre de casa i ara tinc fred i vergonya, que si necessito anar a Cuba a veure el meu oncle malalt...) i li demanaria 100 euros.
Per provar...

Quico Ventalló ha dit...

Isnel, no cola, que la meva germana es amiga de la seva i la seva neboda es amiga de les meves nebodes i casa meva es més maca que la seva...:)
però ara que ho dius, m´han donat una bicicleta bastant atrotinada i crec que podriem invertir aquests diners en arreglar-la, de fet, si vaig en bicicleta contribueixo a salvar la capa d'ozó i de rebot reconvertirem a la dentista en una activista ecologista i amb el temps i una canya, en comptes de fer peregrinacions estantisses a Torreciudad anirá a Rio de Janeiro i creará una ONG d'ajut als meninos da rua de les faveles i quan el Papa, aquest que tenim ara, que no sé com es diu, sigui destituit, llavors que Jordi I de Santes Creus l'haguem proclamat nou Pontifex, llavors, es molt possible, que la postulem com a beata i jo,llavors, l'hauré de matar, per qué em sembla que les beates no poden estar vives i qui vol lluir a de patir, oi?

Begonya Mezquita ha dit...

Tristany, sí que aparegué el teu comentari sobre els entremesos :)
Per cert, l'amic Giorgio Grappa n'ha fent un molt xulo sobre la sarsuela de marisc. Passa-t'hi, el tenim als comentaris dels entremesos. Salut i ànim amb l'ortodòncia!

Quico Ventalló ha dit...

Begonya, ara surto a sopar amb un parell de galiferdeus i quan torni aniré a mirar això de la sarsuela. Aquest, el Giorgio, es espavilat, té nivell oi? :)

Giorgio Grappa ha dit...

Mira, aquesta nit ja no cal que sope... m'aneu a traure els colors, entre l'una i l'altre :)

Quico Ventalló ha dit...

Giorgio, tu menja ben tranquil eh

Anònim ha dit...

Tristany... i si t'esperes a que et truqui i llavors li dius que sobretot no pateixi per res que ja cobrarà un dia o altre, que la fè és l'últim que es perd i que si té confiança en la bondat de la gent res de dolent li passarà

llavors t'oblides de pagar

gràcies per haver-me vingut a visitar, espero saber com acaba la trifulca odontològia

Quico Ventalló ha dit...

Berenguer, el problema es que la dentista i la imfermera estan confoses, sempre deien a ma germana que jo era diferent a tothom, que jo anava allà ben tranquil i que només em preocupava si em farien esperar a la sala d´espera...

Anònim ha dit...

Hola!
Ahir vaig descobrir aquest món dels blogs i bé vaig anar a parar just al teu, i la veritat em va agradar molt!Però m'agradaria saber alguna cosa més de com funciona!!!!
Per cert jo amb la dentista el que faria seria pagar i presentar una queixa....també es poden fer bé les coses no? i així quedaries millor tu... però clñar després d'haver penjat el telèfon....jjejejej
Un petó

Mòn

Quico Ventalló ha dit...

Mòn, em sembla que has anat a parar al meu blog per una pàgina de ja fa dies, si clikes al titol del blog anirás a parar a la pàgina actual.
Si clikes a dalt a l´esquerra ( on posa Blogger), allà pots fer un blog de forma gratuïta...aviam si t´animes ;)
Si tens algun dubte em pots escriure a foqueta_lapona@hotmail.com
o em truques al 695 081392
Fins aviat ! :)