dissabte, d’agost 13, 2005

Parlant de sexe amb un mahometà dalt un tren dels "ferrocates"



A
l Maifred no el conec de res, però em sembla que és molt bon nanu i que, ademés, es porta molt bé. Penso que és d'aquells que ajuden les àvies a travessar el carrer, encara que no vulguin...però ell és així.
M'agrada entrar al seu blog," Desde el meu llit ", i deixar-li comentaris.
Al darrer post que ha escrit, explicava que el seu amic ha tornat al Marroc i de com és dificil seguir-hi en contacte. Per un gai és molt dur viure en un país islàmic.



L
i he comentat:
"L' altre dia, sortint d'un bar a les 3 de la matinada, anava sol pel carrer quan s'em va apropar un moret i em va demanar una cigarreta, (bé, em va demanar un porret, però li vaig donar una cigarreta). Em va acompanyar fins el portal de casa tot xerrant (jo no tinc por, perquè un avantpassat meu va ser un heroi de la guerra de la Independència i a Mollet del Vallès li van dedicar un carrer... jo he sortit a ell)



L
' endemà el vaig trobar al tren que va a Barcelona, em va veure i va venir a asseure's amb mi. Quan anavem per Sant Cugat va sortir el tema del sexe. Em va dir que no está bé que dos homes fessin sexe, que no és natural, que aviam si jo havia vist mai dos animals mascles que s'ho montessin entre ells, jo li vaig dir que clar, que segur que ell veia quantitat d'animals follant cada dia, que si que n'hi ha, però bé...



E
m va dir que a l'Alcorà, o no sé on, s'explica que fa temps existia un poble (Sodoma?) on hi havia gais i que Déu es va emprenyar i els hi va destruir la ciutat, perquè Déu no ho vol això. Jo li vaig dir que a Déu què li importa que dos s´estimin i s'ho passin bé i que Déu no ha dit res de res, que són els homes que diuen el que representa que ha dit Déu i que tot són patranyes per enganyar la gent.
El moret va començar a posar mala cara i vaig parar, vaig pensar: aquest encara em matará, per infidel, anirá al paradís i per aquí no hi passo,abans li clavo quatre h..... i acabem abans, home!.
També em va dir que les dones no poden arribar "rotas" al matrimoni, que sino no es poden casar. Que l'Islam s'estima molt les dones i que tot ho fan pel seu bé. Perquè, què millor per una dona que estar a casa cuidant d´un marit que li doni menjar i casa?. Les dones i els homes no són iguals i per tant no poden tenir els mateixos drets.
Em va dir que ell tenia novia i que feia sexe amb ella, perquè que li agradava molt fer-ho i que també li encantaven els porros, que s´ho passava molt bé, però que en totes les altres coses creia en l'islam... per alguna cosa era la religió vertadera. La cosa está fatal, Maifred.



Una cosa...marxo a Granada, i no sé on més, 4 o 5 dies. Em fa gràcia anar-hi perquè tinc 1/8 de sang granaina...el meu besavi el van expulsar de la Universitat de Barcelona i va haver d´anar a Granada a acabar medicina, allà va conèixer Doña Concepción Mesa de León i la va portar a Terrassa i s'hi va casar, pobre. Amb poc temps parlava català, clar que eren altres temps, eh. Es veu que li agradava practicar l´andalús amb el "jefe" de la Guàrdia Civil, per no perdre'l (per no perdre l'idioma, no el "jefe" de la Guàrdia Civil). M´han dit que sempre va parlar català, excepte comptar i resar, que ho feia en andalús...ja us ho explicaré, fins aviat!. Per cert, l'Isnel és de vacances?,vinc del seu blog i no tenia res nou posat...

ô........... <-- jo, de lluny, anant a Granada

81 comentaris:

despi_na ha dit...

Jo intueixo que totes les religions tenen esencialment els mateixos manaments però acaben semblant diferents per motius que ara no m'aniria bé d'esbrinar.

Em crida l'atenció que el "moret" et demani un "porro" (per fer brou no el volia oi?), també que fes sexe amb la "nuvia" (no casada encara) i per altra banda digui que dones i homes no poden tenir els mateixos drets.

Jo aixó en diria "religió" a la carta; prendre el que es vol i rebutjar el que no es vol.

Quico Ventalló ha dit...

despi_na, en el fons la religió és una farsa perperpetuar la submissió dels debils als poderosos. En aquest cas, masclisme pur i dur, això si, presentant la cosa com un acte d´amor a la dona: "com que tu ets inferior, jo et protegeixo i tu em cuides"...el més fort és que s´ho creuen el que diuen!

JoanAlbor ha dit...

ai Tristany, jo al maifred tampoc he volgut dir-li res perquè també crec que és un bon xic, una cosa com tu que dones "bocates" i acaben furtant-te el mobil :) però conec prou bé els musulmans, de fet he estat 5 vegades a Tunisia i m'ha passat de tot. A la primera t'ho creus, a la segona també, a la terecra quan et diuen que ell no és com els altres moros i que tots els altressense expcepc són roins i mentiders, doncs ja saps per on va la cosa. A més tinc una amiga casada amb un marroquí i una altra a punt de casar-se i les converses que tinc amb ells són sempre el mateix. La dona és roin per naturalesa i no serveix només que per a posseir-la i jo sóc diferent als altres. I pel que fa a la religió és com si et trobares un fonamentalista catòlic de l'edat mitjana, no has de beure, no has de fumar, no has de mantenir relacions sexuals... però jo ho faig...Supose que hi ha de tot i que s'ha de veure les circumstàncies amb les que han nascut i crescut però sent totalment sincer no n'he trobat cap que em fes dubtar que ell sí es diferent. No sé és complicat, molt, molt complicat .

JoanAlbor ha dit...

Crec que la religió és la única via de sobreviure que veuen i que a més se'ls és imposada, és dificil veure una altra cosa quan els teus semblants, la teua comunitat, tots ho veuen igual. No fa massa temps ací qui tenía relacions sexuals pre,matrimonials també era malvist i repudiat i qui es divorciava i es separava i la dona també tenia el mateix paper i escoltaves els mateixos comentaris. No fa massa temps d'això Tristany i de segur que tu ho saps molt be.

Anònim ha dit...

És molt diferent, la seva religió. Però igualment, ell estava trencant clarament una de les normes del Corà practicant sexe amb la seva nòvia, doncs no estaven casats. O potser la seva nòvia era espanyola i aleshores no trencava cap norma?? No ho entenc...

Anònim ha dit...

Malament rai, quan ens omplim tant la boca del que diu i del que no diu la religió quan volem justificar els nostres actes...

Quico Ventalló ha dit...

Joan, conec bastant bé la vida nocturna, per tant parlo amb molta gent i molt diferent. De vegades m´han convidat a una disco de moros, és un altre món. Estic intrigat per on petará tot això. Els moros quan decideixen passar de l´islam, en el tema de l´alcohol i les drogues, són el més perillós que puguis trobar. He vist com es barallaven entre ells i acolloneix, en serio. Si no s´aclimaten als costums d´aquí i es "civilitzen", no hi haurà prou presons per ancabir-los a tots.
Els negre, en canvi, es comporten de forma excelent, són simpàtics, ben educats, pacífics...no és un tema de raça, sino de cultura...i ells no s'en adonen.

Quico Ventalló ha dit...

Ah, Joan. L´altre dia va ser curiós, estava parlant en català amb un rus que conec i es va acostar a saludar-me un marroquí que també conec, també ens parlem en català. Vaig marxar un moment i quan vaig tornar, el rus i el marroquí tenien una conversa en català...aquesta és la part positiva ;)

Quico Ventalló ha dit...

Esteve, la seva novia era marroquina també. Però l´atracció del sexe és més forta que els versicles de l'Alcorà. Si a això afegeixes alcohol i drogues, llavors passa el que passa.

Quico Ventalló ha dit...

Isnel, sempre em pregunto si els moros que diuen aquestes bajanades medievals, s'ho creuen o no. Crec que hi ha molts matissos i que amb el temps...com explicar a una noieta de 16 anys marroquina, que ella no es pot arreglar, disfrutar i sortir de festa com les seves companyes de classe???...els pares religiosos cada vegada ho tindran pitjor, ja ho veuràs.

JoanAlbor ha dit...

Doncs Tristany això ja és positiu ja :) ací al PV fer-li entendre a qualsevol immigrant que parlem català i que no tenim el perquè de canviar al castellà si no ens dóna la gana. I a més si parlem català entre noslatres s'enfaden i tot :(

Anònim ha dit...

Tristany, m'has fet posar de tots els colors, que en el fons soc molt tímid! A més, aquesta vegada he hagut de llegir tot el post!!! Jejejeje
Ets encantador i no sé si mereixo els elogis que em fas.
No comentaré res del tema religió perque ara mateix estic una mica futut, trist i ploraner.

Anònim ha dit...

És complicat això de les religions...

Signat: la filla d'una teòloga i un enginyer 100% abnòstic jejeje!

Anònim ha dit...

És complicat això de les religions...

Signat: la filla d'una teòloga i un enginyer 100% abnòstic jejeje!

Anònim ha dit...

Les religions són pautes socials. Pautes totalment antiquades i fora de lloc, per cert.

Quico Ventalló ha dit...

Joan, no es pot permetre cap humiliació, s'ha de perdre els complexos i ser fidels a la terra. Que la prudència no ens faci traïdors!.

Quico Ventalló ha dit...

Maifred, et contestaré al teu blog.
Per cert, quina sort tenir la familia a Paris i no a Albacete, oi? :)

Quico Ventalló ha dit...

Lluneta, i la teòloga s´ho creu tot això?, es que penso que quant més saps de què va la cosa menys hi pots creure, no?

Quico Ventalló ha dit...

Donot, la religió és l'expressió més culta de la ignorància.
(ha quedat bé aquesta frase) :)

FFFF ha dit...

Aquest mahometans com dieu són com tots, està prohibit està prohibit però fan el que volen, com tothom. Una altra cosa són les lleis islàmiques, com a l'Iran on van penjar fa uns dies dos adolescents per haver tingut sexe homosexual. Ja em direu. Qui tingui la barra de defensar això no mereix ser considerat humà.

Quico Ventalló ha dit...

Ocapi, al bar que acostumo a anar mai hi havia problemes, van començar a venir marroquins i sempre hi havia problemes, fins que l'amo s'en va cansar i gairebé no en deixa entrar cap. Llavors ells ens diuen racistes i tot això.
El cas es que al bar i venen negres, sempre són ben rebuts. Són educats, simpàtics i bona gent. El problema no és de races sino cultural. Segur que els negres porten el substracte cultural de les seves religions politeistes i això els fa més oberts, és això?

Quico Ventalló ha dit...

Estirik, ara estic mirant l'Alcorà, ja en penjaré algun trocet. De fet és inverosimil com es pot creure en una cosa tant anacrònica i fora de context !

Anònim ha dit...

Tristany, on jo visc hi ha una important comunitat musulmana encapçalada pels marroquins. He parlat amb algun d'ells i et fas creus del seu fanatisme amb la religió i de com aquesta condiciona la seva vida diària.
De totes maneres els homes s'espavilen aviat i (sobretot els de Marroc) beuen vi, fumen... i sí, tenen cada batusa! És una altra cultura.

Anònim ha dit...

Ah! I m'oblidava: bona estava per Granada. Jo també tinc familia d'Àndalusia (com molts catalans), a Almeria.
I l'Isnel sí està de vacances, bé, ja t'ho dirà ella.

Anònim ha dit...

Veig que has col·locat fotos al post (o no les havia vistes abans...). Són molt adequades... ^_^

Anònim ha dit...

Ups! Volia dir "bona estada a Granada"

JoanAlbor ha dit...

Quan lliges açò ja haureú tornat de l'aldalus. Espere , bé, no, sé que la vostra xicoteta estança per terres del xark-andalus ha estat grata..per mi ha esta tot un plaer ...ja en parlaré d'arrossos però només els de la Ribera ;) Una abraçada ben gran i també pel Xa.. :)

Quico Ventalló ha dit...

Tristany informa: estic sitiat a Lorca. Em tancat el cotxe amb les claus dintre i no el podem obrir. La Wolkswagen está tancada i em llogat un quinqui pq l'obrís. Mentre dinavem la policia l´ha detingut i ara acabo de gestionar el seu alliberament. Han vingut els 6 millors quinquis Lorca a colaborar,però resultats decebedors :(
Ens quedema dormir a Lorca, l'unic que es pot fer aquí es prendre una Coca-cola
a un bar. Els de MRW ens baixen unes claus de recanvi, una nit a Lorca és quelcom apassionant crec...no sé que deuen fer avui per la tele...

Anònim ha dit...

Aix Tristany jo t'anava a dir que això de les religions és quelcom bastant complicat, dotze anys en una escola de monges em va servir per arribar a encertades conclusions, no crec en cap ésser superior,i que si mai tinc fills mai els portaré ni a una escola privada ni tampoc religiosa. Espero que la nit a Lorca no resulti tan complicada com això de les religions, això teu és en comptes "de una noche con Lorca", "una noche en Lorca"...jeje que vagi molt i molt bé!!!

Anònim ha dit...

Ostres, Tristany! Cada vegada estic més meravellada de les coses que et passen!!!
I sí, estic de vacances... però a casa!!! Si fins i tot ho va dur el diari a principis de mes (no és conya, és de debò, que molta gent ho va llegir!!!)
Estic de vacances i mandrosa. I escric a rampells. Però escric.
Felices vacances, maco, i ja ens aniràs explicant com va tot, oi?
Abraçades!

Anònim ha dit...

La del comentari anterior sóc jo, la Isnel, que no sé per què no m'han demanat el nom ni res. I ara no sé què passarà...

Anònim ha dit...

Ara veig que sí. :)

JoanAlbor ha dit...

hahaha...XDDDDDD... què heu fet? què heu fet?... aiiiiii i és que no mèstranya gens ni miqueta.. a més de segur que el que s'ha deixat les claus dintre del cotxe has sigut tu ...

Giorgio Grappa ha dit...

Això de les relacions homosexuals a l'Alcorà, Tristany, igual que la situació de la dona, està pràctiment plagiat de l'Antic Testament, lletra amunt, lletra abaix.
Tanmateix, crec que Ibn Hazm de Córdoba, en algun dels dos últims capítols del Collar de la Coloma, argumentava que no era pecat l'amor homosexual, ni tan sols el desig, perquè, segons la teologia islàmica, no existeix el "pecat de pensament", a diferència del cas cristià. Sobre les pràctiques sexuals, però, no es va atrevir a dir res: instint de conservació, supose.
De tota manera, si ho mirem bé, les actituds del Magreb en general (i d'altres països de tradicó islàmica més o menys occidentalitzats) són, si fa no fa, les de l'Espanya de fa cinquanta anys. En altres llocs, però, són els de l'Espanya inquisitorial, i això fa molta més por.

arsvirtualis ha dit...

Curiós, curiós... Aquest personatge té núvia, fa l'amor amb ella i a més li agrada. Genial! Em pregunto si quan es casi amb ella -si escau,és clar!- li demanarà algun certificat de virginitat..
Cas que aquest demostri la seva impuresa seria qüestió de demanar-li responsabilitats morals. Quin cinisme dels collons!!! (demano disculpes, però aquest tipus d'homes em fan perdre l'oremus)

arsvirtualis ha dit...

Per cert, he retornat.....més o menys, penso. ;-))

Quico Ventalló ha dit...

Estic a un ciber a Granada, tot controlat, de moment.
A Lorca, per la nit, vam fer amistat amb un ex-coronel de familia noble, ens va ensenyar la seva casa-palau. Havia descobert unes coves arabs i una alberca al sotsòl de la casa i ens ho va ensenyar, era tot de pedra, amb columnes inmenses i el lloc per on sortia l´aigua, era impresionant...a les parets hi havia inscripcions en arab i el terra era de "guijarros" fent senefes i dibuixos...molt curiós tot...ara aniré a veure l´alhambra i el Somorrostro. Fins aviat :)

despi_na ha dit...

I de passada podries anar al "sacromonte".

Que disfruteu força!

Quico Ventalló ha dit...

Despi_na, ara venim del Sacromonte, el que passa es que no hem baixat a la parada corresponent i hem anat a parar al punt de sortida :(
Demà hi tornarem i ja ens concentrarem més :)

Anònim ha dit...

Això que diu "despi_na" és molt encertat: "religió a la carta". Jo en coneixia un altre que anava cada dissabte a la nit a follar amb la companya de pis d'una antiga "nuvieta" meva i també tenia la seva religió a la carta. Més d'una vegada va (van) intentar fer un intercanvi de parelles amb nosaltres, se li notava molt. Era molt divertit, estudiava a la universitat, era molt culte, educat, atent, etc. però molt bandarra el paio. Els diumenges, desprès de follar tota la nit, marxava i tornava al pis de les meves amigues quan li ho demanava "el rábano". Era tot un cas, aquest home.

He perdut la pista d'ell, de la meva nuvieta i de la seva amiga bisexual, fogosa, que practiva l'amor lliure i que era superdivertida i bona gent. Llàstima, la vida és així.

Quico Ventalló ha dit...

Vell artista, la nit a Lorca va ser més interessant del que ens imaginavem...però vam ser prudents perquè portavem tots els diners a la butxaca i es respirava un ambient bastant tèrbol...quedar-nos sense roba, sense cotxe i, ademés, sense diners ja hagués estat excessiu :)

Quico Ventalló ha dit...

Isnel, amb la gent tant maca que t´envolta no cal anar de vacances lluny, les vacances ja les tens molt, molt aprop ;)

Quico Ventalló ha dit...

Joan, jo em pensava que les claus les tenia el Xavier, ell es pensava que les tenia jo, tots dos vam empenyer la porta del maleter cap avall...quan va fer el clek ens vam mirar i ens vam adonar que l´haviem begut oli :)

Quico Ventalló ha dit...

Giorgio, diguin el que diguin les religions, al final, "la cabra siempre tira al monte", no has llegit allò del bisbe aquell d' Argentina ?

Quico Ventalló ha dit...

arsvirtualis, ja has tornat?, després t´aniré a llegir ;)
I sí que és veritat que l'hipocresia dels homes és realment lamentable!

Quico Ventalló ha dit...

Ocapi, si es pot triar l'animal, em quedo amb algun ànec d´algun Estany de la Marina baixa, diuen que allà fan uns arrossos negres absolutament genials i també diuen que la gent és molt acollidora i gentil...ja hi anirem un dia ;)

Quico Ventalló ha dit...

Jordi, per molt que s´ho proposin, mai ens convenceran que és millor "dormir" amb un llibre que no amb l'ésser humà que més ens abelleixi ( i ens deixi).. ;)

Quico Ventalló ha dit...

Muralla, dius: "només un petó"...però, es que hi hà res millor que un petó???
T'en envio un altre. Moltes gràcies ! ;)

ha dit...

Bon viatge, m'ha encantat aquest post. Mira, tu.

Anònim ha dit...

Diuen que un àngel, d'un cop d'ala, va ensorrar Sodoma. I la petjada d'aquest cop és, actualment, el Mar Mort, on no hi sobreviu cap espècie animal.

Anònim ha dit...

Crec que la religió, sigui monoteïsta o politeïsta, és la farsa més gran que ha pogut inventar la humanitat. Sí, la humanitat. Des del meu punt de vista, Déu no representa res més que una idealització de l'ésser humà. L'ésser humà no és perfecte (no ho és realment? - fa dies que ho poso en qüestió -) i, per tant, calia alguna cosa que tingués inherents totes aquelles capacitats frustrades de l'home (sovint capacitats associades amb el poder i la luxúria: omnipotència, omnipresència, creador, etc.). A més, l'home tampoc era capaç d'explicar-ho tot (el seu origen, el funcionament del món que l'envoltava...). En definitiva, que és més fàcil encomanar-se a Déu i no tenir responsabilitat en els actes propis, que assumir el preu de la llibertat i ser responsable dels teus actes. Aquest és, per mi, el punt neuràlgic de tot plegat: l'home té por de la llibertat perquè la llibertat implica responsabilitat i no és fàcil assumir que les conseqüències de les coses que li passen a un són responsabilitat d'un mateix. És més fàcil encomanar-se al destí.
Una altra qüestió, breu, és la del comportament. L'home té por del càstig, tem la divinitat, i es comporta. Mai serem prou grans per comportar-nos perquè així ho necessita la comunitat?
Això és el que implica la llibertat: responsabilitat i, en conseqüència, comportament que permeti la convivència cívica. Esclar que en una societat on els valors brillen per la seua absència, cal molt d'esforç i treball per poder aconseguir la llibertat.

JoanAlbor ha dit...

Tristany a veure veiog que a tu també t'han deixat un comentari en anglés llarguíssim `però és que al meu blog me n'han deixat de cop 4 i n'estic fart...tu o algú sap com es pot aturar aixooooooooooò?

Quico Ventalló ha dit...

Saravá, ja he tornat, gràcies pels teus bons desitjos...i aviam si es recupera el nostre amic comú, de fet, el teu amic, perquè meu crec que ja no ho és, però és igual :)

Quico Ventalló ha dit...

Bascombe, així el fons del Mar Mort deu ser com un mosaic de totxos i rajoles incrustat de sodomites no? :)

Quico Ventalló ha dit...

Denver, molt, molt ben explicat. Estic al 100% d'acord amb el que dius.
ah!, m´agrada moltíssim el teu blog! ;)

Quico Ventalló ha dit...

Joan, he vist blogs que tenen una cosa per evitar spam, has de escriure una contrasenya que et diuen, però no en tinc ni idea de com va ni on ho "venen" :(
Ah! molt bo el Kas limón de la nevera de casa teva...i l' arros negre fabulós :P
El dia que ens convidin a ca la Isnel en podries fer un , no?
;)

Anònim ha dit...

Storied Iraq soldier recuperating
Erik Kurilla, right, and an Iraqi interpreter questioned Iraqi men in a trucking yard while ... Although not well-known, Kurilla - the highest ranking soldier from the Fort Lewis-based Stryker Brigade to be seriously wounded in battle - has a dedicated following on the Internet.
Your Blog. It's like OMG , like like, totally Dope . I keep hearing about it!! What's free online dating if you can email me at britney_gurl05@yahoo.com and tll me what the heck is free online dating

Anònim ha dit...

Hi, found your blog and I think it is quite interesting. I also site kind of similar to yours. You can visit my antioxidant source related site if you like. I wrote just over 100 free articles related to antioxidant source, raw food diets, antioxidants, detox and body cleansing.

JoanAlbor ha dit...

alaaaaa Tristany has vist? has vist?mte n'acaben de deixar tres seguits...mira que em fa ràbia...la Isnel s'ha comprat un rentaplats ...voldrà dir alguna cosa ;) Jo arròs negre no en sé fer`però una bona paella sí :)

Quico Ventalló ha dit...

Joan, amb la meva perspicàcia habitual, dedueixo que la Isnel quan ens convidi no ens donará plats de paper, sino que treurà la vaixella bona, per això a comprat el rentaplats, és obvi :))
L'arròs aquell de l'Estany era fantástic, aviam si vas a que et donguin les instruccions :P

Anònim ha dit...

jejejeje... doncs sí: trauré la vaixella bona, i les copes bones, i els coberts bons... Però esperarem que aquell torni de l'Índia, què us sembla? És que si sap que sopem sense ell, ens retira la paraula i ja mai més no podríem tornar al seu balcó, que me'l conec... Mentrestant, vaig provant el rentaplats i, de moment, de conya... Vull dir que pot rentar molts i moooooolts plats.
Ens llegim, ens veiem, ens sopem, ens rentem els plats...
Besets i abraçades :D

Begonya Mezquita ha dit...

Ei, tristany, no sabia si posar un comentari perquè ara n'hi ha 69 i em semblava un número apropiat per al post. Però no vull parlar de sexe, només saludar-te, ja de tornada de les vacances (enguany he acabat fent una ruta per Euskal Herria pa cagar-se, quina passada de país, quin menjar, quina gent, quin paisatge, quanta bellesa i quants interrogants...)
Bé, ja ens anirem dient coses. Salut i endavant, blogger!

despi_na ha dit...

També molt d'acord amb denver.

Els usuarios anónimos volen que els facis publicitat de franc?. Potser et volen fer la pilota dient que els agrada el teu blog o ho diuen per que és dels que agraden a més seguidors?.

Anònim ha dit...

Podeu estar segurs que l'Isnel traurà la vaixella bona. És que la paella del Joan s'ho valdrà, no?

Quico Ventalló ha dit...

Srs. Anonymous: gràcies per la vostra visita, però sou una mica pesadets ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

Quico Ventalló ha dit...

Isnel, no deu haver marxat molt temps l'Omar, oi?, em sembla, em sembla que al final et farem amortitzar el rentaplats més famós del món bloguer :)

Quico Ventalló ha dit...

Begonya, no passa res per treure el 69, ja feia temps que estava posat, vol dir que cap problema.
He estat per les teves terres, amb el Joan vam anar a fer un arròs negre a Casa Salvador, a l'Estany de Cullera, era boníssim :P
Fins aviat!

Quico Ventalló ha dit...

Despi_na, els usuaris anonims, ademés de pesats s'enrollen molt no?
I el que dius del Denver és ben veritat.

Quico Ventalló ha dit...

Frederic, el Joan diu que fa les paelles molt bones, però el que vam menjar va ser un arròs negre a Casa Salvador, vol dir que no le tastada jo....comfiem que sí que la sap fer bona, oi? :)

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Un mes just haurà estat fora, l'Omar. Em sembla que torna a mitjans de la setmana que ve amb no sé pas quants milers de fotos de l'Índia...
(isnel)

ha dit...

Tristany,
Tinc manera d'enviar-te un email? petons...

Quico Ventalló ha dit...

Isnel, una setmana passa aviat, l'esperarem. :)

Quico Ventalló ha dit...

Saravá: foqueta_lapona@hotmail.com, pardaldebardissa@hotmail.com.

Quico Ventalló ha dit...

Ocapi, tu mentre no portis ratetes d'aïgua de l'Albufera, aquelles que expliques al teu blog que posaveu a la paella.... millor porta llenya :)))

ha dit...

JUÁS, JUÁS, JUÁS és brutal el foqueta...

Anònim ha dit...

m'encanta el teu escriure Tristany! bé... hi ha morets i morets... jo tinc força amics perquè al meu barri hi ha molta immigració, i la veritat és que els pensaments són similars, i si no ho aprenen ells sols per mitjà de l'Alcorà o aprenen pels familiars, o pel que veuen i senten... i així van creixent, tant aquí com allà. Però també n'hi ha dels que han canviat el pensament, vés a saber per què, i són més liberals i menys submisos. Tanmateix, jo crec que han d'evolucionar moltíssim encara... Vagi bé el viatge!

Quico Ventalló ha dit...

Saravá, ja he rebut el teu mail. T'envio la resposta.

Quico Ventalló ha dit...

Matinada, el perill que tenen els "morets", es que quan es tornen "liberarls", s'en van a l´altre extrem. Els hi costará trobar un equilibri, aviam si amb el temps....

Anònim ha dit...

Doncs jo em vaig trobar un negre de Mali, que ven bosses de cuir i tambors a les fires, que em va dir que era musulmà i parlant va sortir en la conversa que tenia tres dones.

Li vaig preguntar si aquestes treballaven i em va dir que no i amés aquestes tenien fills d'ell.

Li vaig comentar que era molt generós fer-se càrrec de tres dones i llurs fills.
(babau, vaig pensar, però m'ho vaig guardar per no ofendre`l)

Quico Ventalló ha dit...

romaní de mata, no sé com va, però es veu que a França i països d'aquests moderns, quan més fills més ajuts socials. Si aquest de Mali posa una fabriqueta de nens amb les tres dones pot fer un negociet important...clar que hauria de ser lluny d´aquest estat presó de pobles on vivim de rellogats.